Betalingen

Bij Ready4U willen we het voor iedereen zo eenvoudig en veilig mogelijk maken om te betalen. Hieronder vind je alle informatie over de betaalmethoden die wij accepteren, hoe het proces werkt, en wat je kunt verwachten na het plaatsen van een bestelling.

1. Betaalmethoden

Wij bieden diverse betaalopties aan zodat je de methode kunt kiezen die het beste bij jou past. Alle betalingen worden verwerkt via een beveiligde verbinding.

iDEAL (Nederland)

  • Met iDEAL kun je eenvoudig en veilig online betalen via jouw eigen bank. Je wordt doorgestuurd naar de vertrouwde omgeving van jouw bank, waar je de betaling kunt voltooien. Het bedrag wordt direct afgeschreven en wij kunnen jouw bestelling meteen verwerken.

Klarna – Betaal later of in termijnen

  • Betaal Later: Kies ervoor om je bestelling eerst te ontvangen en daarna binnen 30 dagen te betalen, zonder extra kosten.
  • Betaal in 3 termijnen: Betaal jouw bestelling in drie gelijke delen zonder rente. De eerste betaling vindt direct plaats en de volgende betalingen worden automatisch afgeschreven met tussenpozen van 30 dagen.

Creditcard

  • Wij accepteren betalingen met Visa, MasterCard en American Express. Je betaling wordt beveiligd verwerkt via onze betaalprovider. Het bedrag wordt direct van jouw creditcard afgeschreven en je bestelling wordt zo snel mogelijk verwerkt.

PayPal

  • Via PayPal kun je veilig en snel betalen. Je koppelt jouw PayPal-rekening aan een bankrekening of creditcard en kunt zonder verdere stappen betalen. PayPal biedt daarnaast kopersbescherming.

Bancontact (België)

  • Voor onze klanten in België bieden wij Bancontact aan. Je kunt met jouw bankkaart veilig en eenvoudig betalen via je eigen bank.

SEPA-overboeking

  • Je kunt er ook voor kiezen om het bedrag via een SEPA-bankoverschrijving te betalen. Houd er rekening mee dat de verwerking van een bankoverschrijving een paar dagen kan duren, waardoor de verzending van jouw bestelling iets langer kan duren.

2. Beveiliging van betalingen

Alle betalingen bij Ready4U worden verwerkt via een veilige SSL-versleutelde verbinding. Dit betekent dat jouw betalingsgegevens altijd beschermd zijn tegen ongeoorloofde toegang. Wij slaan geen creditcardgegevens op en voldoen aan alle beveiligingsnormen van onze betaalproviders.

3. Hoe werkt het betaalproces?

  1. Plaats je bestelling: Voeg de gewenste producten toe aan je winkelmand en ga naar de kassa.
  2. Kies je betaalmethode: Selecteer de gewenste betaaloptie en volg de instructies op het scherm.
  3. Bevestiging: Na een succesvolle betaling ontvang je een bevestigingsmail met de details van je bestelling.
  4. Verwerking en verzending: Zodra de betaling is afgerond, beginnen we met de verwerking en verzending van je bestelling. Voor de meeste betaalmethoden wordt je bestelling direct verwerkt.

4. Betalen in termijnen met Klarna

Voor klanten die de kosten willen spreiden, bieden we de mogelijkheid om in drie termijnen te betalen via Klarna. De eerste termijn wordt direct bij het plaatsen van de bestelling betaald, de volgende twee termijnen worden met 30 dagen tussentijd afgeschreven.

  • Geen rente: Je betaalt alleen het aankoopbedrag, zonder extra kosten.
  • Flexibiliteit: Beheer je betalingen eenvoudig via de Klarna-app.

Let op: Klarna voert een kredietcheck uit voordat de optie “Betaal in termijnen” wordt goedgekeurd.

5. Problemen met betalen?

Heb je problemen met het afronden van je betaling of heb je vragen over een specifieke betaalmethode? Neem dan contact op met onze klantenservice via:

Onze medewerkers staan klaar om je te helpen met al je vragen over betalingen en bestellingen.